Zastopstva

Že od leta 1995 smo uradni zastopnik za priznane zvočniške komponente italijanskega proizvajalca B&C speakers. Prodajni program podjetja B&C speakers zajema profesionalne zvočniške komponente, troblje, visokotonske zvočnike ter zvočniške kretnice. V našem podjetju skrbimo za prodajo novih zvočniških komponent in rezervnih delov, kot tudi za servis. Na zalogi imajo skoraj vse izdelke B&C speakers in rezervne dele od leta 1990 naprej.

Na naši spletni strani sta dostopna katalog B&C zvočnikov ter cenik B&C Speakers za leto 2021 / listino prezzi B&C Speakers 2021 / B&C Speakers pricelist 2021.

 

Postali smo uradni zastopnik za priznane zvočniške komponente italijanskega proizvajalca 18 Sound. Prodajni program podjetja 18 Sound zajema profesionalne zvočniške komponente, troblje, visokotonske zvočnike ter zvočniške kretnice. V našem podjetju skrbimo za prodajo novih zvočniških komponent in rezervnih delov, kot tudi za servis.

Cenik 18 Sound za leto 2021 / listino prezzi 18 Sound 2021 / 18 Sound pricelist 2021.

 

 

          

Podjetje Cosmolight združuje tri blagovne znamke. Pod znamko Cosmolight ponujajo veliko izbiro prenosne svetlobne opreme za uporabo v video in fotografskih aplikacijah. Quartzcolor ponuja obširno izbiro LED, halogene in fluorescentne svetlobne opreme za televizijske in rental potrebe. IFF ponuja pestro izbiro sistemov za obešanje, namestitev in dvigovanje svetlobne opreme.

 

Vrhunski avdio ojačevalniki Powersoft se ponašajo z izjemnimi karakteristikami, močjo in fleksibilnostjo. Zmorejo do 8×5 kW v enem ojačevalniku višine 2HE, s pomočjo tehnologij, kot so klasa D, PFC, reciklaža back EMF in samodejno prilagajanje napajalne linije pa pripomorejo k izjemno nizki porabi ter izkoristek 90-95%. Izjemno zmogljiv DSP s pripadajočo programsko opremo Armonia omogoča enostavno upravljanje z enim ali mnogimi ojačevalniki v mreži, natančno kalibracijo sistemov ter izgradnjo poenostavljenih krmilnih vmesnikov za tablične računalnike in telefone. Armonia poleg tega omogoča integracijo s kalibracijskim sistemom Smaart, s pomočjo katere je kalibracija sistemov ozvočenja izjemno učinkovita, hitra in natančna.

 

Profesionalni DMX krmilniki britanskega podjetja Chamsys od najmanjšega USB vmesnika do velikih lučnih konzol. Enotna programska oprema na vseh sistemih, odlična podpora za pixel mapping in krmiljenje medijskih strežnikov. Brezplačna programska oprema za Windows, Mac ali Linux sisteme, vključno z lastnih vizualizatorjem in medijskim strežnikom.

 


Prodajni program podjetja Music & Lights zajema:

Za katalog nas kontaktirate oz. obiščite spletno stran Music & lights.

 

Prodajni program podjetja Valentini zajema:

  • okovje in pribor (alu profili, ročaji, vogalniki, kolesa, zapirala, ojačitve) za profesionalna transportna ohišja (angl. flight-case),
  • kable Syntax (avdio, video, dmx, močnostni, kombinirani, ipd.)

© 2024 GORUP-AUDIO Stojan Gorup s.p.